Triumph 675 Forums banner
stalling
1-7 of 7 Results
  1. Maintenance and repair
    Hey y'all, new guy here. My 675 has been stalling lately when I roll off the throttle and pull the clutch no matter the speed/gear. I searched a TON of threads and it appears the most likely answer is that the IAC needs cleaning. I can't find anything in the service manual about the IAC though...
  2. Repair/Troubleshooting
    Hey guys so I'm hoping one of you can help me out here, I have a 2012 D675 with 3900 miles Arrow slip on and dealership tune, and I have never had any issues with it other then every now and then when I shut it off after a hot city ride (the fan has came on at some point) and go to try to start...
  3. Repair/Troubleshooting
    Well it seems my baby is having some issues. First a couple months ago my coolant expansion tank seemed to over pressurize and blow coolant over the engine. After a coolant change and some looking through the forum it seemed to be all good. Yesterday I rode to work and everything was great...
  4. Repair/Troubleshooting
    Hello all, i know there are several posts about this issue but i have not found one containing a triumph factory-sanctioned resolution, so I thought I would resurrect the thread one last time to see if there have been any new updates or recent discoveries that have not yet been posted here...
  5. Repair/Troubleshooting
    So my 06 was due for a valve adjustment. I swapped out a few of them and bolted it back up, it started up fine but has been having problems since. It has trouble starting, was idling rough and after it warmed up it would love to stall at lights and refuse to start up again. The tach would do...
  6. Repair/Troubleshooting
    Ive got a 06, I pulled it apart to do its 12K service, changed a couple shims and just recently put it all back together. It started up great and I let it idle for a few minutes to make sure everything seemed normal. Plugged into TuneECU and made sure the trottle bodies were balanced, they line...
  7. Repair/Troubleshooting
    So here is the situation. I have a new 2011 675 with a little over 1k in mileage on it. I got my 500 mile service and then 2 weeks later I noticed a problem. After riding the bike for about 20 min and only going hard for a mile or so (by hard I mean on the highway quick acceleration from 50 to...
1-7 of 7 Results
Top