Quickshifter - Triumph675.Net Forums
Want To Buy Ask for something you want, maybe somebody has it

 
Thread Tools Display Modes
post #1 of 8 Old 09-19-19, 19:19 Thread Starter
Razvan Barcan
Junior Member
 
Razvan Barcan's Avatar
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 58
Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Quickshifter

Looking to buy a standard quickshifter for my 2011 triumph 675.
Razvan Barcan is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 8 Old 09-20-19, 02:18
fastway racing
Junior Member
 
fastway racing's Avatar
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 92
Thanks: 0
Thanked 4 Times in 4 Posts
QS

I have one available from a 2014 675R. $125 shipped.
fastway racing is offline  
post #3 of 8 Old 09-20-19, 02:27 Thread Starter
Razvan Barcan
Junior Member
Threadstarter Threadstarter
 
Razvan Barcan's Avatar
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 58
Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
What brand is it? And does it fit the older 2011 model daytona?

Quote:
Originally Posted by fastway racing View Post
I have one available from a 2014 675R. $125 shipped.
Razvan Barcan is offline  
 
post #4 of 8 Old 09-20-19, 02:31
fastway racing
Junior Member
 
fastway racing's Avatar
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 92
Thanks: 0
Thanked 4 Times in 4 Posts
It's the OEM Triumph QS.
fastway racing is offline  
post #5 of 8 Old 09-20-19, 02:33
fastway racing
Junior Member
 
fastway racing's Avatar
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 92
Thanks: 0
Thanked 4 Times in 4 Posts
Yes I believe your bike has the connector for plug and play, (please confirm though) You may need a shift rod. Or a different length one.

Last edited by fastway racing; 09-20-19 at 02:50.
fastway racing is offline  
post #6 of 8 Old 09-20-19, 12:54 Thread Starter
Razvan Barcan
Junior Member
Threadstarter Threadstarter
 
Razvan Barcan's Avatar
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 58
Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Does your quickshifter have the option to adjust the ignition cut time like the aftermarket ones do using TuneEcu?
My bike has the plug. Also i have the arrow standard shift rearsets.

Quote:
Originally Posted by fastway racing View Post
Yes I believe your bike has the connector for plug and play, (please confirm though) You may need a shift rod. Or a different length one.
Razvan Barcan is offline  
post #7 of 8 Old 09-21-19, 00:05
fastway racing
Junior Member
 
fastway racing's Avatar
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 92
Thanks: 0
Thanked 4 Times in 4 Posts
It's the OEM QS from the R model. You will have to ask TuneECU. I don't believe the cut time adjustment happens in the quick shifters.
fastway racing is offline  
post #8 of 8 Old 09-25-19, 16:14 Thread Starter
Razvan Barcan
Junior Member
Threadstarter Threadstarter
 
Razvan Barcan's Avatar
 
Join Date: Jun 2016
Posts: 58
Thanks: 1
Thanked 1 Time in 1 Post
Is it a translogic shifter?

Quote:
Originally Posted by fastway racing View Post
It's the OEM QS from the R model. You will have to ask TuneECU. I don't believe the cut time adjustment happens in the quick shifters.
Razvan Barcan is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Triumph675.Net Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode


Forum Jump

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome