New Site Upgrade and Look Feedback Thread - Page 10 - Triumph675.Net Forums
Triumph675 Site Issues Got ideas on how to improve the site or having problems on the site? We'd like to hear about them.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
post #91 of 99 Old 06-01-15, 11:47
administrator
Administrator
 
Join Date: Oct 2005
Location: Toronto
Posts: 1,023
Thanks: 13
Thanked 52 Times in 37 Posts
Send a message via MSN to administrator
Quote:
Originally Posted by Nastybutler View Post
New version still has issues with "View first new post" button to the left of the title not taking me to the first new post the way the classic version manages to do just fine. Until that gets fixed, I'm sticking with Classic.
Both behave identically for me. The only difference being if the first unread post is at the top of the page on classic it scrolls to be the top of the window.
Can you verify this?

Kyle
administrator is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #92 of 99 Old 06-02-15, 12:13
Beeglowbot
Moderator
 
Beeglowbot's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: Mineola, NY
Posts: 2,459
Thanks: 117
Thanked 110 Times in 96 Posts
Garage
I have the same issue, so I looked at the actual links that these buttons pass on. It looks like the button from the thread list sends the old post# argument

Code:
../showthread.php?p=4449129
but if you use the "View First Unread" button from within a thread, it takes you to the proper first unread post. It's using the correct updated argument

Code:
../showthread.php?t=185401#post4447257
I'm not sure if that's the issue or not, but that's what's happening on my end.
Beeglowbot is offline  
post #93 of 99 Old 06-12-15, 16:03
administrator
Administrator
 
Join Date: Oct 2005
Location: Toronto
Posts: 1,023
Thanks: 13
Thanked 52 Times in 37 Posts
Send a message via MSN to administrator
Thanks, I'll have to look at that again

Kyle
administrator is offline  
 
post #94 of 99 Old 06-17-15, 13:59
Victor Ward
Member
 
Victor Ward's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: Minneapolis
Posts: 695
Thanks: 14
Thanked 25 Times in 23 Posts
Finding the "Classic view" option in my control panel came as a great relief. I think the new version sucks but worse yet is the mobile version.

The classic is simply easier to look at and feels less cluttered and more functional.

"The better you look, the more you see."
Victor Ward is offline  
post #95 of 99 Old 06-18-15, 11:20
administrator
Administrator
 
Join Date: Oct 2005
Location: Toronto
Posts: 1,023
Thanks: 13
Thanked 52 Times in 37 Posts
Send a message via MSN to administrator
We understand that there will always be those who prefer the older version so the classic should be there for anyone who wants it.

~Kay
administrator is offline  
post #96 of 99 Old 07-03-15, 14:18
RidersDiscount
Platinum Site Sponsor
 
RidersDiscount's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Riders Discount
Posts: 13,154
Thanks: 90
Thanked 306 Times in 249 Posts
Quote:
Originally Posted by administrator View Post
We understand that there will always be those who prefer the older version so the classic should be there for anyone who wants it.

~Kay
Kay,

The classic version is no longer working on my mobile. When I select classic it keeps taking me back to the standard mobile site, then I select "full version" and then go try to select "classic" and it takes me back to the standard mobile version (using the latest Apple). Quite frustrating. BTW classic is working no problem on the S1000RR and R1 forums.

TJ

Call TJ at 866-931-6644 ext 817. Our business hours are Monday-Friday 9:30AM-6PM EST. Visit our website at Riders Discount.

Facebook Twitter Instagram YouTube
RidersDiscount is offline  
post #97 of 99 Old 07-04-15, 01:29
Shamrock
Mean Green Mod
 
Shamrock's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Kentucky
Posts: 2,093
Thanks: 413
Thanked 181 Times in 143 Posts
Agree, cant get classic AT ALL, while on mobile. I do like RD said, and i get same thing.
Shamrock is offline  
post #98 of 99 Old 07-06-15, 10:14
administrator
Administrator
 
Join Date: Oct 2005
Location: Toronto
Posts: 1,023
Thanks: 13
Thanked 52 Times in 37 Posts
Send a message via MSN to administrator
The tech team is working on this as the mobile loop issue seems to be occurring on another forum too. Please be patient with us while we fix this.

~Kay
administrator is offline  
post #99 of 99 Old 07-07-15, 12:55
Half-fast Rider
Member
 
Half-fast Rider's Avatar
 
Join Date: Nov 2013
Location: Haines City, FL
Posts: 555
Thanks: 7
Thanked 58 Times in 46 Posts
The new format is okay, but classic view seems to load pages much quicker so I switched. The new format seems to get hung up waiting for some of the ad videos to start running.

1/2
------------------------------------------
The old rocker gets out his bike
To make the ton before he takes his leave.
Half-fast Rider is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Triumph675.Net Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode


Forum Jump

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome