New turn signals flashes only once - Triumph675.Net Forums
 
Thread Tools Display Modes
post #1 of 6 Old 01-05-20, 22:40 Thread Starter
whatever
Junior Member
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 16
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
New turn signals flashes only once

I replaced my front turn signals with the afcsignals turn signals and everything is connected correctly, but whenever I try to use it, it'll flash once and then my turn signals stop working for about 10 - 20 seconds. I can't use the other signal within that 10-20 seconds. Afterwards I can try using it again, but same issue. I swapped back to stock and it works perfectly fine. I used the resistors that were provided with the turn signals. Can't figure out what the issue is here.
whatever is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 6 Old 01-06-20, 01:48
Stephen Pilsworth
Junior Member
 
Join Date: Jun 2018
Posts: 22
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Have you tried changing the OEM relay. Left side of the bike just inside the fairing behind the radiator down the bottom.

Could be it overloads and gets stuck.

Sent from my Nokia 7.1 using Tapatalk
Stephen Pilsworth is offline  
post #3 of 6 Old 01-06-20, 02:26 Thread Starter
whatever
Junior Member
Threadstarter Threadstarter
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 16
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Quote:
Originally Posted by Stephen Pilsworth View Post
Have you tried changing the OEM relay. Left side of the bike just inside the fairing behind the radiator down the bottom.

Could be it overloads and gets stuck.

Sent from my Nokia 7.1 using Tapatalk

Should I replace it with the oem one (T2506000) or led one (A9830046)?

Last edited by whatever; 01-06-20 at 02:35.
whatever is offline  
 
post #4 of 6 Old 01-06-20, 11:17
Stephen Pilsworth
Junior Member
 
Join Date: Jun 2018
Posts: 22
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Would go on eBay and buy an led one from their. Had issues with the OEM one not working.

Sent from my Nokia 7.1 using Tapatalk
Stephen Pilsworth is offline  
post #5 of 6 Old 01-14-20, 12:57
Pathfinder
Junior Member
 
Pathfinder's Avatar
 
Join Date: May 2014
Location: Winston-Salem
Posts: 17
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Check this plug n play relay, not cutting wires! https://www.customled.com/products/e...SABEgK2TvD_BwE

If you can't stand behind our troops, please, stand in front of them!
Pathfinder is offline  
post #6 of 6 Old 01-19-20, 21:54
DayT675
Junior Member
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 19
Thanks: 2
Thanked 0 Times in 0 Posts
It's going to sound weird but take out the resistors and see if it hyper flashes
DayT675 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Triumph675.Net Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode


Forum Jump

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome