Extra Electrical Plug - Triumph675.Net Forums
General 675 discussion Anything related to the Triumph 675 model(s), and miscellaneous motorcycle talk.

 
Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 Old 08-21-19, 23:16 Thread Starter
Flash1214
Junior Member
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 2
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Question Extra Electrical Plug

Recently bought a 2010 Street Triple. I replaced the spark plugs. Everything went fine up until the point where I began reinstalling the tank. I discovered 3 extra electrical plugs that were still disconnected once I had plugged the tank in. I talked to the previous owner. He told me what two of the plugs were, but I still have one left that I am clueless on. I would like to know what it is before reinstalling the tank. So...in the picture...bottom left. It is not the plug with a green housing nor the plug with the blue internals. It has 4 prongs and hangs down the backside of the air box. Not a great description,sorry,hopefully someone will know what this is 4 so I can get about putting the tank back on. Any help would be appreciated.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	plug 2.jpg
Views:	32
Size:	100.3 KB
ID:	250545   Click image for larger version

Name:	Inkedplug 1_LI.jpg
Views:	33
Size:	150.7 KB
ID:	250549  

Last edited by Flash1214; 08-21-19 at 23:24.
Flash1214 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 08-21-19, 23:35
ramnakhle
Member
 
ramnakhle's Avatar
 
Join Date: Jul 2016
Location: Beirut
Posts: 201
Thanks: 51
Thanked 20 Times in 18 Posts
Garage
Looks like the O2 sensor plug to me but I could be mistaken.
Did u or the previous owner disconnect it for any tuning? Are you running the stock exhaust?
If you start the engine with this disconnected it will throw a fault code and light up your CEL.




Sent from my iPhone using Tapatalk
ramnakhle is offline  
The Following User Says Thank You to ramnakhle For This Useful Post:
Flash1214 (08-22-19)
post #3 of 3 Old 08-21-19, 23:59 Thread Starter
Flash1214
Junior Member
Threadstarter Threadstarter
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 2
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Ramnakhle...You could be right. The previous owner also thought that might be the O2. The bike has Akrapovic exhaust and I believe he deleted the O2 in the exhaust. He installed a bung where the sensor would be. He has a tune on it.
Flash1214 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Triumph675.Net Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode


Forum Jump

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome