gear position sensor? - Triumph675.Net Forums
 
Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 Old 03-27-19, 11:23 Thread Starter
WintersSin
Junior Member
 
WintersSin's Avatar
 
Join Date: Mar 2019
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
gear position sensor?

So i followed this post
https://www.triumph675.net/forum/showthread.php?t=38596

And my Gear pos sensor "seems" fine, it spins freely but its not like butter on ball bearings. Second or third ride after it got stuck on first, I don't want it to keep throwing up codes.

So it looks like the sensor is lubed with oil from the engine, could it be having difficulties sensing the change due to the oil? or possibly a bad sensor?

I think it's a bad sensor as it looks like there's no way it could be incorrectly sensing the position as it's like a direct input from the engine.

What're your guys input?
WintersSin is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Triumph675.Net Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode


Forum Jump

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome