07 675 Issue - Triumph675.Net Forums
 
Thread Tools Display Modes
post #1 of 6 Old 08-06-19, 16:59 Thread Starter
Wesley Alexander
Junior Member
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
07 675 Issue

Evening ladies and gents I come to covered in oil and fuel. I've had my 675 for about 4.5 months and I just layed it down the other day. After picking it back up I was able to drive it home (5 or so miles.) About a week later I got on it for a ride and didn't make it to the end of the road. Started and sounded fine. Got about 1/4 of a mile and engine started to sputter down and lost power. After it went down it won't restart. It will turn over and on for maybe .5 a second then cut back off. I've pulled the bike apart looking for an issue but I just can't seem to find one. Any advice or help will be greatly appreciated
Wesley Alexander is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 6 Old 08-06-19, 18:13
Stephen Pilsworth
Junior Member
 
Join Date: Jun 2018
Posts: 17
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Tip sensor?

Also is the EML light on?

Could be an error, I'm thinking the hose under the air box map sensor has come off as it'll allow the bike to start but will die within seconds if not connected.

Sent from my Swift 2 X using Tapatalk
Stephen Pilsworth is offline  
post #3 of 6 Old 08-06-19, 18:19 Thread Starter
Wesley Alexander
Junior Member
Threadstarter Threadstarter
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
I have no clue where the tip over sensor is on this bike tbh. And yea the EML light is on
Wesley Alexander is offline  
 
post #4 of 6 Old 08-06-19, 18:20 Thread Starter
Wesley Alexander
Junior Member
Threadstarter Threadstarter
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
have no clue where the tip over sensor is on this bike tbh. And yea the EML light is on
Wesley Alexander is offline  
post #5 of 6 Old 08-06-19, 21:24
Reroll
Junior Member
 
Join Date: May 2018
Location: Corvallis, OR
Posts: 68
Thanks: 0
Thanked 3 Times in 3 Posts
People have had luck removing the battery and giving the TOS a few taps. In this thread is a picture of the location, just behind the cluster on the right side: https://www.675.cc/675/threads/help-...t-start.27918/
Reroll is offline  
post #6 of 6 Old 08-08-19, 16:17 Thread Starter
Wesley Alexander
Junior Member
Threadstarter Threadstarter
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 5
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
I can't figure out where it is and that picture is minimal help at most
Wesley Alexander is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Triumph675.Net Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode


Forum Jump

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome