Triumph675.Net Forums - Reply to Topic
General 675 discussion Anything related to the Triumph 675 model(s), and miscellaneous motorcycle talk.

Thread: Parking light issues Reply to Thread
Title:
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now



In order to be able to post messages on the Triumph675.Net Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
11-08-17 14:25
Magnum Maximum I believe these were Sylvania as well.
11-07-17 07:42
MachOne
Quote:
Originally Posted by Magnum Maximum View Post
Was able to resolve the issue. The bulb blew out. Replaced it with an amber LED. New problem now. I lost one of those rubber nuts that the screws for the wind screen go into. It must've popped off when I reinstalles the windscreen and wasn't aligned properly. I have no clue where it went to. Could I just use a regular nut, or do I need to use that specific part?

EDIT: They're called rubber rawl well nuts.
Cheap LEDs don't last well in that light. Too much heat build up. I got fed up of changing them every other week, sucked it up and paid 20 dollars for a Sylvania 194 LED. No issue in 3 months. It has it's own current limiting resister and heat dissipation all in the 194 package

Sent from my Pixel XL using Tapatalk
11-01-17 22:11
Magnum Maximum Was able to resolve the issue. The bulb blew out. Replaced it with an amber LED. New problem now. I lost one of those rubber nuts that the screws for the wind screen go into. It must've popped off when I reinstalles the windscreen and wasn't aligned properly. I have no clue where it went to. Could I just use a regular nut, or do I need to use that specific part?

EDIT: They're called rubber rawl well nuts.
10-31-17 16:27
Darkness14 Be careful not to use the parking function a lot. It will own your battery and you will be left stranded. Happened to me twice when i first got my bike. Had no clue that was a function. You should have seen me trying to trouble shoot as I was pissed off as hell trying to figure out why my battery kept dying


Sent from my iPhone using Tapatalk
10-27-17 16:39
iadminko I suppose it should be under warranty, so it is better to go to the dealer service.
10-27-17 16:31
Magnum Maximum
Parking light issues

I've searched for this issue and wasn't able to find anything. As of this morning, the parking light is not staying on and flutters frequently (sporadic flashing). Could it be a loose connection, loose fuse, moisture from the elements getting into the connectors? Bike barely has 2,500 miles on it. Bought it brand new in early September of this year.

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome