Triumph675.Net Forums - Reply to Topic
Triumph675 Site Issues Got ideas on how to improve the site or having problems on the site? We'd like to hear about them.

Thread: some elements of site not rendering... Reply to Thread
Title:
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now



In order to be able to post messages on the Triumph675.Net Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
06-08-17 10:37
administrator Hey,

I believe our creative team may have a fix that should work for this so I have requested that they give it a shot to see if that helps out with eliminating the need to go through that whitelist headache. Case #2504723.

~Sheena
06-07-17 15:33
SmackHappy
Quote:
Originally Posted by tottenham12712 View Post
That being said i've found a better solution. This works for adblockplus and ublock origin, add the following to your filters: @@||verticalscope.com^$third-party
This will allow only 3rd party scripts to run from verticalscope. Nothing else. Keeping the Easy Privacy List activated is a good idea so this solution is the best we can get for the time being.
Confirmed.
I re-enabled Easy Privacy on Privacy list and added "@@||verticalscope.com^$third-party" to the My Filters list.
Thanks for your research and help.
06-07-17 15:03
tottenham12712
Quote:
Originally Posted by SmackHappy View Post
To clarify, I was not able to get your suggested solution to work.
Perhaps I am misunderstanding what it means to "block the site (verticalscope.com) from your ad blocker".
You're saying to whitelist verticalscope.com, correct? Doesnt work for me.

What did work is tottenham's workaround below:
More specifically this has nothing to do with ad blocking. Verticalscope has scripts that are tracking user habits which is why the privacy list is blocking it. Disabling the adblocker for a site is not a valid solution. It would be similar to removing the light bulb for a check engine light.

That being said i've found a better solution. This works for adblockplus and ublock origin, add the following to your filters: @@||verticalscope.com^$third-party

This will allow only 3rd party scripts to run from verticalscope. Nothing else. Keeping the Easy Privacy List activated is a good idea so this solution is the best we can get for the time being.

If I have more time ill build a filter that allows only the scripts needed to boot the sites cosmetics and block the rest.
06-07-17 12:37
SmackHappy
Quote:
Originally Posted by administrator View Post
Hey there,

What you can try doing, similar to what you presented above, is go to our site verticalscope.com and block the site from your ad blocker.
Clear your browser cache and cookies, and give it another shot.

That seems to be a solid fix for many other members who have come across this issue.

Richard.
To clarify, I was not able to get your suggested solution to work.
Perhaps I am misunderstanding what it means to "block the site (verticalscope.com) from your ad blocker".
You're saying to whitelist verticalscope.com, correct? Doesnt work for me.

What did work is tottenham's workaround below:

Quote:
Originally Posted by tottenham12712 View Post
White listing doesnt work like that, You have to white list the main site thats loading verticalscope.com domains. The list that is blocking verticalscope is EasyPrivacy: https://forums.lanik.us/.

You can either whitelist the whole of triumph675.net or disable the EasyPrivacy 3rd party filter. I would also say someone from verticalscope should be contacting easy privacy to get this resolved properly. https://easylist.to/easylist/easyprivacy.txt
06-07-17 11:33
administrator Hey there,

What you can try doing, similar to what you presented above, is go to our site verticalscope.com and block the site from your ad blocker.
Clear your browser cache and cookies, and give it another shot.

That seems to be a solid fix for many other members who have come across this issue.

Richard.
06-06-17 19:56
dogged Well, I use I.E. 11. When I click on a thumbnail, my screen goes black (transparent) but no photo is rendered. I have to go back to get the black screen to go away. Any ideas admin??
06-06-17 11:06
administrator Thanks for letting us know that everything is working well.

another fix is to go to our verticalscope.com site and block the site entirely from your ad-blocker.
This should clear things up for this site.

Richard.
06-05-17 15:55
SmackHappy
Quote:
Originally Posted by tottenham12712 View Post
You can either whitelist the whole of triumph675.net or disable the EasyPrivacy 3rd party filter.
I disabled the easyprivacy 3rd party filter for now and it seems to be working.
All elements are rendering, ads are blocked.
I guess Ill leave it like this until I hear the proper fix is in.
thanks
06-05-17 15:36
tottenham12712
Quote:
Originally Posted by administrator View Post
Beat me to it - was going to ask what extensions or plugins does your browser have running? If you are using any adblockers, whitelist our domain (verticalscope.com) so that you don't have to disable your adblocker.

Some adblockers recently started obstructing some site functions due to the blocking of the VerticalScope script.

If you're not sure on how to do this, let us know which adblocker and browser you are using by default (if not Chrome).

Thanks for your patience on this.

Cheers,
Natalie
White listing doesnt work like that, You have to white list the main site thats loading verticalscope.com domains. The list that is blocking verticalscope is EasyPrivacy: https://forums.lanik.us/.

You can either whitelist the whole of triumph675.net or disable the EasyPrivacy 3rd party filter. I would also say someone from verticalscope should be contacting easy privacy to get this resolved properly. https://easylist.to/easylist/easyprivacy.txt
06-05-17 13:29
SmackHappy
Quote:
Originally Posted by administrator View Post
Beat me to it - was going to ask what extensions or plugins does your browser have running? If you are using any adblockers, whitelist our domain (verticalscope.com) so that you don't have to disable your adblocker.

Some adblockers recently started obstructing some site functions due to the blocking of the VerticalScope script.

If you're not sure on how to do this, let us know which adblocker and browser you are using by default (if not Chrome).

Thanks for your patience on this.

Cheers,
Natalie
Im running Chrome with uBlock Origin.
I've whitelisted verticalscope.com. However, the full site still doesnt render.
(See attached).
Are you able to recreate this?

I'd really prefer not to whitelist the entire triumph675.net site
Thanks
Chris
This thread has more than 10 replies. Click here to review the whole thread.

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome