Possible ECM problem? - Triumph675.Net Forums
Home Forum Browse Members Calendar Register Today!  
New Posts Faq / Help? XBOX Live Modifications Classifieds
   
Not A Member Yet? Register today and become part of the community.
Go Back   Triumph675.Net Forums > Daytona 675 & Street Triple 675 Global Forums > Maintenance and repair > Repair/Troubleshooting

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-03-13, 10:02   #1
F1cart
Junior Member
 
Join Date: Aug 2012
Location: Tualatin
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Possible ECM problem?

This weekend I had a very slow speed off. Left hand turn at an intersection with cold tires and loose gravel. The bike suffered cosmetic damage.... No big deal, but it won't start. I have removed the fall switch and checked it, it seems to be operating. When I turn on the ignition the head lights power up, the dash lights up and the oil light comes on. The ECM doesn't appear to boot up because none of the normal power up functions happen. I have pulled each fuse and tested them individually.
Any ideas about where to check next?
Status: Offline
 
Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 01-03-13, 12:04   #2
Noodles
Member
 
Noodles's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: 20 min south of Mosport
Posts: 404
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Check your clutch switch. When atempting to start, does your bike click, turn over, or simply does nothing?

Nuno!
__________________
Noodles Racing would like to thank the following sponsors for their support in the 2012 CSBK season:
GP BIKES TRIUMPH, EUROCORSA PERFORMANCE (Bitubo suspension, Spidi leathers, Rizoma rearsets, Power Bronze windscreens), ARMOUR BODIES, MOTOAIRBAG CANADA, MOTOVAN, HINDLE EXHAUST.

http://s21.photobucket.com/albums/b294/Noodles_771/
Status: Offline
 
Reply With Quote
Old 01-03-13, 14:34   #3
F1cart
Junior Member
 
Join Date: Aug 2012
Location: Tualatin
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

The only things that come on are the headlight and back light for the dash. The fuel pump does not come on and none of the typical needle sweeps happen in the tack indicating ECM function. The dash never boots up and the LCD display never lights up.
Thanks, I'll check the clutch switch as a precaution.
Status: Offline
 
Reply With Quote
Old 01-04-13, 01:26   #4
MacBandit
Senior Member
 
MacBandit's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Seattle
Posts: 9,622
Thanks: 2
Thanked 86 Times in 81 Posts
Default

Fuse or kill switch.
Status: Offline
 
Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump





Forum SEO by Zoints
Copyright 2009 TRIUMPH675.NET Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Motorcycle News, Videos and Reviews
Honda Grom Forum Harley Davidson Forum Honda 600RR Forum Kawasaki Forum Yamaha R6 Forum Yamaha FZ-09 Forum
1199 Panigale Forum Roadglide Forum Honda CBR1000 Forum Vulcan Forum Yamaha R1 Forum Yamaha R3 Forum
Ducati Monster Forum Harley Forums Honda CBR250R Forum ZX10R Forum Star Raider Forum Yamaha Viking Forum
Suzuki GSXR Forum V-Rod Forums Honda Shadow Forum Kawasaki Motorcycle Forum Star Warrior Forum KTM Duke 390 Forum
SV650 Forum BMW S1000RR Forum Honda Fury Forum Kawasaki Versys Forum Drag Racing Forum Ducati 899 Panigale Forum
Suzuki V-Strom BMW K1600 Triumph Forum Victory Forums Sportbikes BMW NineT Forum
Volusia Forum BMW F800 Forum Triumph 675 Forum MV Agusta Forum HD Street Forum Suzuki GW250 Forum
Yamaha Motorcycles Victory Gunner Forum Honda Vultus Forum HD LiveWire Forum Ninja H2 Forum Ducati Scrambler Forum Kawasaki Ninja 250SL Forum