Help! ST Anti-freeze leak! - Page 2 - Triumph675.Net Forums
Thread Tools Display Modes
post #11 of 13 Old 11-16-12, 12:48
Senior Member
Join Date: Aug 2012
Location: Rancho Cucamonger
Posts: 769
Thanks: 7
Thanked 9 Times in 9 Posts
does the Samco upper large hose have a bleed screw?
vintagespeed is offline  
Sponsored Links
post #12 of 13 Old 11-16-12, 13:17
Senior Member
MacBandit's Avatar
Join Date: Sep 2008
Location: Seattle
Posts: 10,560
Thanks: 2
Thanked 182 Times in 160 Posts
It doesn't matter if it does or not. Triumph has gotten rid of the bleed screw on the hose. If you get a replacement from Triumph it shouldn't have the bleeder there anymore.
MacBandit is offline  
post #13 of 13 Old 11-26-12, 20:18
Junior Member
Join Date: Mar 2008
Location: Suwanee, GA
Posts: 7
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mine street trip has leaked from that screw before when it got exposed to freezing conditions. Not sure if it was from expansion or coincidence. Took it out lubed the oring and retightened it and it was fine.
riderx is offline  
Sponsored Links


Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Triumph675.Net Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Forum Jump

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome