re-assembled clutch, now no tension! - Triumph675.Net Forums
Home Forum Browse Members Calendar Register Today!  
New Posts Faq / Help? XBOX Live Modifications Classifieds
   
Not A Member Yet? Register today and become part of the community.
Go Back   Triumph675.Net Forums > Daytona 675 & Street Triple 675 Global Forums > Maintenance and repair

Maintenance and repair Problems, fixes, general maintenance talk

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11-19-12, 22:00   #1
rubenastley
Junior Member
 
Join Date: Jul 2012
Location: melbourne
Posts: 83
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default re-assembled clutch, now no tension!

hey guys, i put back my clutch today and i have no tension in the lever..
There is some tension on the clutch arm but it doesn't translate to the lever

similar if not exactly to what this guy is experiencing

http://www.youtube.com/watch?v=IDa3l5WgeS0&feature=plcp

Bike is daytona 675

The way i'm doing it is... move the arm to the left, put the clutch cover on.. move the arm more to the left and attach cable

any help is appreciated!
Status: Offline
 
Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 11-20-12, 02:25   #2
MacBandit
Senior Member
 
MacBandit's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Seattle
Posts: 9,626
Thanks: 2
Thanked 86 Times in 81 Posts
Default

Sounds like the fork in the clutch cover is not grabbing the rod that goes through the clutch. It's possible the rod got pushed in during assembly so that it isn't in position for the fork to grab it.
Status: Offline
 
Reply With Quote
Old 11-24-12, 03:39   #3
rubenastley
Junior Member
 
Join Date: Jul 2012
Location: melbourne
Posts: 83
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by MacBandit View Post
Sounds like the fork in the clutch cover is not grabbing the rod that goes through the clutch. It's possible the rod got pushed in during assembly so that it isn't in position for the fork to grab it.
Thanks mac bandit, it was indeed somehting wrong with the rod.. i installed it in incorrect order ! such a dummy lol
Status: Offline
 
Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump





Forum SEO by Zoints
Copyright 2009 TRIUMPH675.NET Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Motorcycle News, Videos and Reviews
Honda Grom Forum Harley Davidson Forum Honda 600RR Forum Kawasaki Forum Yamaha R6 Forum Yamaha FZ-09 Forum
1199 Panigale Forum Roadglide Forum Honda CBR1000 Forum Vulcan Forum Yamaha R1 Forum Yamaha R3 Forum
Ducati Monster Forum Harley Forums Honda CBR250R Forum ZX10R Forum Star Raider Forum Yamaha Viking Forum
Suzuki GSXR Forum V-Rod Forums Honda Shadow Forum Kawasaki Motorcycle Forum Star Warrior Forum KTM Duke 390 Forum
SV650 Forum BMW S1000RR Forum Honda Fury Forum Kawasaki Versys Forum Drag Racing Forum Ducati 899 Panigale Forum
Suzuki V-Strom BMW K1600 Triumph Forum Victory Forums Sportbikes BMW NineT Forum
Volusia Forum BMW F800 Forum Triumph 675 Forum MV Agusta Forum HD Street Forum Suzuki GW250 Forum
Yamaha Motorcycles Victory Gunner Forum Honda Vultus Forum HD LiveWire Forum Ninja H2 Forum Ducati Scrambler Forum Kawasaki Ninja 250SL Forum