GoPro Hero3 - Page 5 - Triumph675.Net Forums
Home Forum Browse Members Calendar Register Today!  
New Posts Faq / Help? XBOX Live Modifications Classifieds
   
Not A Member Yet? Register today and become part of the community.
Go Back   Triumph675.Net Forums > Daytona 675 & Street Triple 675 Global Forums > General 675 discussion

General 675 discussion Anything related to the Triumph 675 model(s), and miscellaneous motorcycle talk.

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 10-18-12, 18:32   #41
aiya
Junior Member
 
Join Date: Dec 2011
Location: NYC
Posts: 10
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by OKStriple View Post
Is that accurate? If you didn't care about the WiFi, wouldn't you be better off getting the Hero2 for $199 (I know it's slightly larger) instead of getting the Hero3 White at the same price, paying $299 for the Hero3 Silver?
I got that info from the GoPro site itself when reading the specs for each version. They specifically stated that each one films in the equivalent resolution to each of the older models.
Status: Offline
 
Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Old 10-20-12, 00:03   #42
dlroto
Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: Hunt Valley,Maryland
Posts: 174
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I have 3 gopro's 1 hd2 and 2 hd's. I won't buy another one until the battery in time lapsed mode lasts a whole day. All they need to do is make it go into sleep mode in between pics. Just shy of 3 hours is a little to short to do nice time lapsed sequences.


Sent from my iPhone using MO Free
__________________
2001 Kawasaki EX-250
2010 Street Triple R
Status: Offline
 
Reply With Quote
Old 11-04-12, 16:30   #43
SeeNoEvo
Junior Member
 
SeeNoEvo's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Location: Nashville, TN
Posts: 145
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I just spent the week at SEMA and got to talk with and handle a new Hero 3 and all I can say is wow it's soo damn small and light I had my Hero 1 with LCD backpack on and held the Hero 3 with touchscreen LCD backpack in other hand and its ridiculous how much lighter and smaller it is, I'm definitely going to buy a black because you get a free remote but if you already have a remote just buy Silver and on a plus side I have a $100 off coupon from them
Status: Offline
 
Reply With Quote
Old 11-04-12, 17:30   #44
Hokie
Senior Member
 
Hokie's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Seattle, WA
Posts: 5,517
Thanks: 10
Thanked 81 Times in 58 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by SeeNoEvo View Post
I just spent the week at SEMA and got to talk with and handle a new Hero 3 and all I can say is wow it's soo damn small and light I had my Hero 1 with LCD backpack on and held the Hero 3 with touchscreen LCD backpack in other hand and its ridiculous how much lighter and smaller it is, I'm definitely going to buy a black because you get a free remote but if you already have a remote just buy Silver and on a plus side I have a $100 off coupon from them
The silver doesn't have all the features of the black model. The silver is basically a HD2, but smaller. The black adds all the new modes (like 60fps in 1080p, and 120fps in 720p).

That being said, my HD3 Silver should be arriving on Wednesday, and I'll have all of next week testing it out while diving in Grand Cayman. Already fabbed up some mounts.



Kind of hard to see, but there's a pvc pipe with holes drilled in it with a tripod mount on the end, and the second mount is 2 handles with a bar between. I need to pick up a second tripod mount to attach there.
Status: Online
 
Reply With Quote
Old 11-10-12, 19:21   #45
SeoulMan
Member
 
Join Date: Aug 2012
Location: Gainesville
Posts: 456
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Picked up a Hero 3 black edition earlier this week. My friend and I went out for a ride earlier today and shot some videos. This is my first GoPro so I can't compare it to the previous versions but the video quality is pretty stunning at 1080p and 60 fps.

We had a slight hiccup trying to view it, probably just user error, I transferred the videos to a usb flash drive and attempted to play it through my 360 on my tv. The sound however wasn't synced with the video correctly, the sound played like normal however the video was choppy. We ended up just watching the clips on my HD monitor. Anyone have an explanation for the problem running it off a flash drive?
Status: Offline
 
Reply With Quote
Old 11-11-12, 22:38   #46
Hokie
Senior Member
 
Hokie's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Seattle, WA
Posts: 5,517
Thanks: 10
Thanked 81 Times in 58 Posts
Default

Sure you have the black edition? It doesn't ship from GoPro until the very end of the month.
Status: Online
 
Reply With Quote
Old 11-11-12, 23:12   #47
WiK1d
Senior Member
 
WiK1d's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: South Africa
Posts: 768
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Quote:
Originally Posted by SeoulMan View Post
Anyone have an explanation for the problem running it off a flash drive?
Flash drive is probably not fast enough to handle the high bitrate of 1080p60
__________________

www.bertusras.com | @bertusras
'07 Derbi GPR125 2T | '07 Triumph Daytona
Status: Offline
 
Reply With Quote
Old 11-12-12, 00:26   #48
Aeroquiv
Junior Member
 
Join Date: Nov 2012
Location: Irvine
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thanks for the link OKSriple!
Anyone ever try mounting the Gopro on the chinbar?
Status: Offline
 
Reply With Quote
Old 11-12-12, 07:10   #49
SeoulMan
Member
 
Join Date: Aug 2012
Location: Gainesville
Posts: 456
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Hokie View Post
Sure you have the black edition? It doesn't ship from GoPro until the very end of the month.



Yeah, I have the black edition. I think the release date for the black was in October but from what I've heard talking with GoPro and other stores is that GoPro simply hasn't been able to get the Black editions to retail stores.
Status: Offline
 
Reply With Quote
Old 11-12-12, 07:14   #50
SeoulMan
Member
 
Join Date: Aug 2012
Location: Gainesville
Posts: 456
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by WiK1d View Post
Flash drive is probably not fast enough to handle the high bitrate of 1080p60
I thought that might be the problem too I'll just have to pick up a micro HDMI cable.
Status: Offline
 
Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump





Forum SEO by Zoints
Copyright 2009 TRIUMPH675.NET Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Motorcycle News, Videos and Reviews
Honda Grom Forum Harley Davidson Forum Honda 600RR Kawasaki Forum Yamaha R6 Forum Yamaha FZ-09 Forum
1199 Panigale Forum Roadglide Forum Honda CBR1000 Forum Vulcan Forum Yamaha R1 Forum Yamaha R3 Forum
Ducati Monster Forum Harley Forums Honda CBR250R Forum ZX10R Forum Star Raider Forum Yamaha Viking Forum
Suzuki GSXR Forum V-Rod Forums Honda Shadow Forum Kawasaki Motorcycle Forum Star Warrior Forum KTM Duke 390 Forum
SV650 Forum BMW S1000RR Forum Honda Fury Forum Kawasaki Versys Forum Drag Racing Forum Ducati 899 Panigale Forum
Suzuki V-Strom BMW K1600 Triumph Forum Victory Forums Sportbikes BMW NineT Forum
Volusia Forum BMW F800 Forum Triumph 675 Forum MV Agusta Forum HD Street Forum Suzuki GW250 Forum
Yamaha Motorcycles Victory Gunner Forum Honda Vultus Forum HD LiveWire Forum