Rear light is out - Page 3 - Triumph675.Net Forums
Thread Tools Display Modes
post #21 of 21 Old 11-03-12, 21:44 Thread Starter
Junior Member
Threadstarter Threadstarter
Join Date: Oct 2010
Location: CA
Posts: 134
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Ok light is working again. yey. One thing I noticed that the brake light won't engage when I use front brake. It works find with rear. Actually even with front, if I squeeze brake lever just certain amount it will light up. Anything more or less and it goes back to normal brightness. Any ideas? I have ASV C5 levers installed.
UDRider is offline  
Sponsored Links
Sponsored Links


Quick Reply

Register Now

In order to be able to post messages on the Triumph675.Net Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:


Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode

Forum Jump

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome